I AM MAD ABOUT FASHION

Категория: МОДА

AND ITS ALL ABOUT THE LIFESTYLE

Категория: ЛАЙФСТАЙЛ

LIERAC MAGNIFICENCE – Събитието

БРЪЧКИ – СТЯГАНЕ – БЛЯСЪК

Миналата седмица се състоя представянето на новата серия на Lierac – Magnificence, грижа за кожата, която контролира причината за стареенето на кожата. Лаборатории Lierac са създадени през 1975 година и имат завиден опит в изследването на стареенето на кожата и респективно създаването на продукти, които да противодействат на тези процеси.

Представяне Lierac Magnificence

Magnificence действа директно върху основната причина за стареенето на кожата – ГЛИКОКСИДАЦИЯ (гликация + оксидация). Феномен, който модифицира всички протеини, отговорни за младостта и красотата на кожата. Чрез въздействие върху захарите, гликацията предизвиква изменения на протеините. Тя е изследвана в редица медицински проучвания, основно свързани с диабета. Гликоксидацията започва след 30- годишна възраст и става видима около 40-тата година чрез бръчки, отпускане , загуба на блясък и качествена промяна на кожата.

За да се борят с този процес, лаборатории Lierac, разработват и регистрират уникален противостареещ патент – комплекс D-GLYOX, комбинация от цвят на нар, копринено дърво и липозомен пептид с глобално действие върху гликоксидацията.
Към целия пост…

Нов дом

Иии лятото свърши!
Въпреки че беше дъждовно и бурно, все пак ще ми липсва!
И идва есента! Всяка година изпитвам едно неописуемо нетърпение и дори вълнение за есента, колкото и да ми е тъжно, че лятото си отива. След заспалия август, сякаш всичко се събужда през септември. Като бяхме малко тръгвахме на училише, сега започват много сериали (нали, страхотно сравнение, ура за вълнуващия ми живот! … ааа, и Биг Брадър започва ;) ).
При мен живота си тече и ако ме следвате в някоя от социалните мрежи, може би знаете, че си купихме нов апартамент и в момента текат ремонтните дейности по него. А и Пинтерестта ми е пълен с идеи за него!

И така, признавам си, в момента съм заменила списанията за мода и козметика, с такива за интериорен дизайн.
Към целия пост…

Shiseido открива нова ера в грижата за кожата

Имах огромното удоволствие отново да присъствам на годишното PR ROADSHOW на SHISEIDO. Тази година то беше посветено на грижата за кожата. А звездата на деня беше ULTIMUNE - новият продукт на марката, плод на дългогодишни изследвания и откирващ един нов подход към грижата за кожата!

За продукта и цялостната концепция научихме от научния изследовател Mouna Ghoul и вече познатата ни Morgot Canfeure, от връзки с обществеността. Разказаха ни за идеята, изследването, процеса на работа и разбира се – резултатите от използването на ULTIMUNE. А, сега, аз ще разкажа на вас!

Shiseido PR Roadshow 2014
Към целия пост…

Слънцето и моята кожа

Любими слънцезащитни продукти

Да, знам! Да нарека лятото тази година “скапано” би било меко изказване! И все пак това е сезона на горещата кожа, заплетена коса, зачервен нос и боси крака. И тази година, като никоя друга, съм решила да играя за бронзов тен. Какво да ви кажа, тежка работа. И все пак, много бих се радвала на малко повече слънчеви дни. Без повече бури, светкавици, наводнения, моля!
И все пак мога да се похваля със завиден, за мен, тен, за съжалние обаче неравномерен (получава се ако се довериш на разсеян съпруг за нанасянето на слънцезащитните продукти).

И ето ги моите съюзници за предпазване от слънцето и здравословен тен. Задължително е да спомена любимият ми слънцезащитен спрей на Bioderma Photoderm Bronz. Той си остава фаворит и тази година, но за него имам отделно ревю, което можете да прочетете тук, и няма да се повтарям. Препоръчвам го на 100%!

Слънцезащитен спрей Cien SPF20
За добра защита

Слънцезащитно олио Cien
Към целия пост…

BIODERMA Sensibio Tolerance Plus

Sensibio Tolerance + е нов продукт на Bioderma, който беше представен у нас преди около седмица. Той е насочен към хората с чувствителна и нетолерантна кожа. Това е ежедневен крем, който неутрализира свръхчувствителността на кожата, като по този начин намалява дразненето и зачервяването по лицето. Вчера го получих и аз и ще мога да го пробвам и да дам “компетентоно” :P си мнение. Но преди това се замислих … как избираме крема си за лице и как решаваме, че даден продукт е подходящ за нас.

Ето ги и моите 3. Моите 3 точки, по които се водя, когато си избирам крем за лице.

Как избирам крем за лице

Грижа за кожата

Към целия пост…

Свържете се с мен

Ако искате да се свържете с мен, пишете ми на missdessyv@gmail.com :)

@desiveleva

Follow on Bloglovin

Следвайте ме и във Фейсбук

Любими места за пазаруване

Посетете ме на профила ми във FashionBloger.bg